3 Σεμινάρια Επάνω στην Τέχνη με τον Ellis Potter

Ellis

 

O Ellis Potter είναι ομιλητής με εμπειρία σε θέματα όπως αυθεντία και γνωσιοθεωρία, τέχνη και κουλτούρα στο Χριστιανισμό και σύγκριση κοσμοθεωριών. Μεγάλωσε στις ΗΠΑ αλλά έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής του στην Ευρώπη, όπου μετεστράφη από τον Ζεν Βουδισμό στο Χριστιανισμό μέσα από την επίδραση του Dr. Francis Schaeffer στη δεκαετία του ’70. Για τα επόμενα 18 χρόνια υπηρέτησε την κοινότητα L’Abri στην Ελβετία και πλέον είναι πάστορας στη Βασιλεία της Ελβετίας. Είναι συγγραφέας του βιβλίου 3 Theories of Everything, το οποίο έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, και αυτή τη στιγμή εργάζεται επάνω στο επόμενο βιβλίο του με θέμα την γνωσιοθεωρία.

Ο Ellis Potter θα βρίσκεται μαζί μας μεταξύ 1 και 3 Απριλίου για τρία εργαστήρια επάνω στην τέχνη. Τα εργαστήρια θα είναι τα εξής:

-“Τέχνη: Προϊόν ή Σχέση;” 1/4, Εκκλησία Εξαρχείων, Μεθώνης 44 Εξάρχεια, ώρα 19:00

-“Zbigniew Preisner: Requiem for my Friend” 2/4, Εκκλησία Εξαρχείων, ώρα 19:00

-“Τι Είδους Μουσική Αρέσει στο Θεό;” 3/4, Α’ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία Αθηνών, Λεωφ. Αμαλίας 50, ώρα 20:00

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τα εργαστήρια θα λάβουν χώρα στην Αγγλική γλώσσα.

By | 2016-03-28T10:47:20+00:00 March 14th, 2016|ΕΚΔΗΛΩΣΗ|0 Comments

About the Author:

Giorgos studied Biology at the University of Patras, Greece and did his Master's in Philosophy of Science at the University of Athens. He works at the pharmaceutical sector while doing his PhD in Philosophy. Giorgos is the coordinator for "Imago Dei", a place where Christians and non-Christians meet to exchange opinions about their worldview and overall perception of reality.